ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ | ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Το Αγγειοχειρουργικό-Αγγειολογικό Αθηνών εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των φλεβικών και αρτηριακών παθήσεων. Με επιτυχία και ασφάλεια αντιμετωπίζονται ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβικά έλκη, στενώσεις καρωτίδων, ανευρύσματα κοιλιακής αορτής, ισχαιμία κάτω άκρων, φλεβικές θρομβώσεις, διαβητικά πόδια, αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο Αγγειοχειρουργός Δρ. Γ .Ελευθερίου απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του από την εξειδίκευσή του σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού και μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών έλαβε με ΑΡΙΣΤΑ τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Έκτοτε έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και διατελεί Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο “Metropolitan”

Με υπευθυνότητα και σε ένα πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον αντιμετωπίζονται όλα τα αγγειακά περιστατικά με λεπτομερή και φιλική αντιμετώπιση που δεν αφήνει καμία απορία των ασθενών αναπάντητη.

Με πολυετή εμπειρία τόσο στις κλασσικές μεθόδους όσο και στις σύγχρονες τεχνικές εμπνέει άμεσα την εμπιστοσύνη και σας καθοδηγεί με ασφάλεια στην ιδανική λύση παρέχοντας οριστική θεραπεία.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Για ραντεβού καλέστε καθημερινά στο 210-7474184, για έκτακτα περιστατικά καλέστε στο 6944542664